Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Βλοντάκης-Βολτυράκης και τώρα Μυλωνάκης…

Το 2002 ήταν ο Μάκης Βολτυράκης και ο Αντώνης Βλοντάκης, το 2018 ο Μανώλης Μυλωνάκης!
Η ουσία δεν αλλάζει και αυτή είναι ότι κάθε επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο στην υδατοσφαίριση, έχει τη “σφραγίδα” ενός ή περισσοτέρων αθλητών από τα Χανιά!
Το 2002 στον τελικό απέναντι στην Χόνβεντ, “φύλακας-άγγελος” της εστίας του Ολυμπιακού ήταν ο Μάκης Βολτυράκης και η επιθετική “μηχανή” του, ο Αντώνης Βλοντάκης. Τώρα, ένας άλλος Χανιώτης πολίστας, ο Μανώλης Μυλωνάκης αποτελεί την “εγγύηση” για τον Ολυμπιακό, βοηθώντας τον έτσι να φτάσει στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο για δεύτερη φορά στην ιστορία του.
Οι Χανιώτες πολίστες αποδεικνύεται στο πέρασμα των χρόνων, εδώ και δεκαετίες πια, πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να διαθέτουν ακόμα και οι ομάδες που πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο…

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΝΟΧ
Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον Ολυμπιακό για την μεγάλη επιτυχία να σφραγίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Μανώλη Μυλωνάκη, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν «δικό μας αθλητή».
«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά την ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια επιτυχία που αποδεικνύει ότι φέτος ήταν η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Παράλληλα θέλουμε να συγχαρούμε θερμά έναν δικό μας αθλητή, τον Μανώλη Μυλωνάκη, που ήταν μέλος αυτής της ομάδας, βοηθώντας την τα μέγιστα να έχει αυτή την πορεία. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια», είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΝΟΧ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες