Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Βιβλιοπαρουσιάσεις στα Χανιά

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, οι Εκδόσεις Καστανιώτη, οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο και το Βιβλιοπωλείο Librairie διοργανώνουν την παρουσίαση των νέων βιβλίων των Πολυχρόνη Κουτσάκη και Μαρίζας Ντεκάστρο “ΦΩΤΙΑ” και “ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (Α. Παπανδρέου 74).
Mε τους συγγραφείς θα συνομιλήσει ο συγγραφέας Φώτης Δούσος. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η εφηβική χορωδία του Δήμου Χανίων υπό την διεύθυνση του Νίκου Περάκη.

ΜΝΗΜΕΣ ΠΑΤΡΙΔΩΝ
Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν το βιβλίο της Ελένης Ψαραδάκη «Μνήμες Πατρίδων – Όψεις ταυτότητας στους Τουρκοκρητικούς του Bodrum», το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στον πολυχώρο των εκδόσεων στην οδό Γεωργίου Ξέπαπα 7, στα χανιά.
Θα μιλήσουν για το βιβλίο: Γιώργος Λιμαντζάκης, τουρκολόγος, ιστορικός, διδάσκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Νίκος Μπλαζάκης, καλλιτέχνης, Σήφης Μιχελογιάννης, πρώην βουλευτής, Επίτιμο Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Οζλέμ Πελαγία Τσέγκα, μεταφράστρια, διερμηνέας και η συγγραφέας του βιβλίου, Ελένη Ψαραδάκη. Χαιρετίζει ο Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς. Συντονίζει η Κωνσταντίνα Χαριτάκη, συγγραφέας, εκπαιδευτικός.

ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ
Εξάλλου, την Κυριακή 16 Οκτωβρόυ οι εκδόσεις Ραδάμανθυς και ο Φιλολογικός Σύλλογος Κισσάμου παρουσιάζουν τις νουβέλες της Άριας Αθανασάκη «Το Τίμημα» και «Δικαίωσις».
Μιλάνε για τα βιβλία:
Μαρία Φουρουντζόγλου, Ανδρομάχη Χουρδάκη & η συγγραφέας του βιβλίου Άρια Αθανασάκη
Χαιρετίζουν: Ελένη Γεωργακάκη, Χρήστος Τσαντής


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα