Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Βιβλίο Δρ Εμμ. Παπαδάκη: “Το πέρασμα στη ζωή μου”

“Το πέρασμα στη ζωή μου” είναι ο τίτλος του βιβλίου του δρ Εμμανουήλ Μιχαήλ Παπαδάκη, παθολόγου – νεφρολόγου που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Οπως ο ίδιος ο Χανιώτης γιατρός αναφέρει στον πρόλογο του βιβλίου «όταν κανείς πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του, λογικά είναι να σκέφτεται, τι κατάφερε όλα τα χρόνια της δραστηριότητάς του.
Τι πέτυχε, τί παρέλειψε, πόσο ωφέλησε ή έβλαψε τους συνανθρώπους του. Γι’αυτό θεώρησα σκόπιμον, να αναφερθώ στο πέρασμα της ζωής μου. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρεις σοβαροί λόγοι που με ώθησαν στο σκοπό μου.
• Έζησα περιόδους που σημάδεψαν τη ζωή της χώρας μου και τη μετέπειτα πορεία της (Κατοχή, Εμφύλιος, Δικτατορία, Μεταπολίτευση).
• Είδα παρακολουθώντας τον πατέρα μου, την έναρξη της εφαρμογής των αντιβιοτικών, στη θεραπεία των λοιμώξεων, που άλλαξε την αποτελεσματικότητα και τη μετέπειτα πρόοδο της επιστήμης μου.
• Για να συστήσω στους νέους συναδέλφους, ότι πρέπει να αγωνίζονται συνέχεια για να πετύχουν τον σκοπό που έχουν θέσει στη ζωή τους. Να μην υποχωρούν παρά τις δυσκολίες και τις άσχημες περιόδους που θα αντιμετωπίσουν.
«Πιστεύω ότι η ανάγνωση του πονήματος μου θα είναι ενδιαφέρουσα και διδακτική για πολλούς», τονίζει ο κ. Παπαδάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα