Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Virtual Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης

Virtual Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης  θα πραγματοποιηθεί όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 07 Ιουλίου 2021, με ώρα έναρξης τις 11.00.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «ανακάλυψε τις ειδικότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης, γνώρισε τη φοιτητική ζωή, ρίξε μία ματιά στην Πολυτεχνειούπολη από ψηλά και εικονικά και γνώρισε τους Μηχανικούς μέσα από ζωντανές συνδέσεις με τις Σχολές και τα Εργαστήρια. Αυτά και άλλα πολλά, στην Virtual Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας, μία ημέρα αφιερωμένη ειδικά στους Μαθητές Λυκείου και όχι μόνο!

ΜΕΣΩ ZOOM:
Η Virtual Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας zoom, την Τετάρτη 07 Ιουλίου 2021, με ώρα έναρξης στις 11:00.

ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (προαιρετικό):
Όσοι μαθητές και άλλοι επισκέπτες επιθυμούν να παρακολουθήσουν με ενεργή συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής:
https://tuc-gr.zoom.us/meeting/register/tJIkceGurDorHtxTUegJitjYXHbCKg2vMqg7

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
Η Virtual Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας, επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας facebook του Ιδρύματος https://www.facebook.com/TUC.Chania

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ιστοσελίδα Πολυτεχνείου Κρήτης: http://www.tuc.gr»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα