Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Βελτίωση τηλεπικοινωνιών με ασύρματο δίκτυο

» Για τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας

Στην αγορά συστήματος ασύρματου δικτύου, που θα αξιοποιηθεί για τη βελτίωση των επικοινωνιών μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς, θα προχωρήσει η Περιφέρεια Κρήτης.

Η έγκριση της δαπάνης πέρασε χθες το βράδυ από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα, η οικονομική επιτροπή ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης για την πιλοτική λειτουργία του έργου με τίτλο: «Ανάπτυξη ασύρματου δικτύου – επικοινωνιών φορέων Πολιτικής Προστασίας Κρήτης».

«Για μας είναι ότι καλύτερο έχει γίνει εδώ και χρόνια για την ασφάλεια του φαραγγιού», δήλωσε στα “Χ.Ν” ο αρμόδιος περιφερειακός σύμβουλος για την πολιτική προστασία στον Ν. Χανίων κ. Τάσος Κουρουπάκης.
Οπως υπογραμμίζει ο κ. Κουρουπάκης «με το σύστημα αυτό, επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή τηλεφωνική κάλυψη του φαραγγιού. Μέχρι σήμερα στα 2/5 του φαραγγιού δεν είχαμε κάλυψη τηλεφωνική. Τώρα, με το συγκεκριμένο σύστημα θα υπάρχει επικοινωνία διευκολύνοντας   έτσι τις προσπάθειες της πολιτικής προστασίας, όταν έχουμε κάποιο συμβάν στο φαράγγι της Σαμαριάς και γενικά στον Εθνικό Δρυμό».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα