Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Βάζουν την πόλη να κοιμηθεί όπως αυτοί έστρωσαν…

Είναι εντυπωσιακό πόσο η ιστορία επαναλαμβάνεται στα Χανιά και πόσο μεγάλες είναι οι ευθύνες των αυτοδιοικητικών, που εκφύλισαν την επικείμενη αναμέτρηση του Οκτωβρίου με το δικό τους ιλαρό “μπες βγες” στην εκλογική κούρσα στον δήμο Χανίων. Στο παρελθόν με την παραφιλολογία αρχικά για τον κ. Μαλανδράκη μέχρι τον περασμένο Απρίλιο στα Χανιά, θα φτιάχναμε ένα εξαιρετικό βίντεοκλίπ.

Λέγανε παλιά για το πέταγμα της πεταλούδας στην Κίνα που προκαλεί καταιγίδες στην Καλιφόρνια. Και ο κ. Μαλανδράκης μπέρδεψε… την Κίνα με τα συμφέροντά του στον Πλατανιά. Η συζήτηση αυτή που είχε προηγηθεί στα Χανιά ταλαιπώρησε και δυναμίτισε την κοινότητα των Χανίων και τον δημόσιο διάλογο, και έδωσε την ευκαιρία στον κ. Παν. Σημανδηράκη να προετοιμάσει κατάλληλα το ψηφοδέλτιό του, κρυφογελώντας για τον επίδοξο μνηστήρα, που πιστεύω ουδέποτε ήθελε να στρίψει… από το Κοντομαρί για την πόλη των Χανίων. Και μόλις ο καινούργιος πάλιωσε, πήγαμε στον επόμενο καινούργιο· ιστορία που συμπεριελάμβανε τους κ.κ. Βάμβουκα, Αρχοντάκη και Τσαπάκο, να κατέβουν υποψήφιοι μιας και είχαν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον.

Ηθελημένα λάθη, κουτοπονηριές κι εγωισμοί από αυτοδιοικητικούς που είχε στηρίξει η τοπική κοινωνία για πάρα πολλά χρόνια, οδήγησαν στη σημερινή οικτρή πραγματικότητα, στην εκλογική κούρσα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον δήμο Χανίων.

Βάζουν την πόλη να κοιμηθεί όπως αυτοί έστρωσαν…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα