Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Τρεις ακόμα αποστολές τροφίμων στους πυρόπληκτους, από τον Δ. Πλατανιά

Μετά την μεγάλη και συνεχιζόμενη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τρεις (3) ακόμα αποστολές προς τους Δήμους Αρχαίας Ολυμπίας, Γορτυνίας και Αχαρνών με είδη πρώτης ανάγκης και τροφίμων, για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το προηγούμενο διάστημα. Συσκευάσθηκαν δεκάδες κιβώτια με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, ζωοτροφών , ρουχισμού, καθαριότητας, νερό, και πολλά άλλα είδη.
Το πρώτο φορτηγό με 9 παλέτες από τα παραπάνω είδη “ταξιδεύει” για το Δήμο Μαντουδίου -Λίμνης-Αγίας Άννας, στην Εύβοια, από χθες, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ενώ σήμερα στάλθηκαν άλλες 17 συσκευασμένες παλέτες, στους Δήμους Αρχαίας Ολυμπίας, Γορτυνίας και Αχαρνών.
Ο Δήμαρχοι Αρχαίας Ολυμπίας, Γορτυνίας και Αχαρνών ευχαρίστησαν θερμά, τον Δήμο Πλατανιά και τους πολίτες του, για τη γενναιόδωρη και ανιδιοτελή προσφορά τους, σε τηλεφωνική επικοινωνία τους με τον Δήμαρχο κ. Ιωαννη Μαλανδράκη
Ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά και πάλι, όλους όσοι προσέφεραν τα παραπάνω είδη, επιχειρηματίες, πολίτες καθώς και τους υπαλλήλους που βοήθησαν στην συσκευασία τους.
Τέλος ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ LINES και την Blue Star Ferries καθώς και τη Μεταφορική Εταιρία ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΣ Κ.ΙΜΕ.ΕΠΕ, για την δωρεάν μεταφορά όλων των παραπάνω.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα