Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Τραυματισμός νεαρού στα Χανιά

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, τραυματισμένος στο μάτι, μεταφέρθηκε ένας νεαρός το πρωί της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός τραυματίστηκε όταν μετά από ρίψη κροτίδας,  στο δρόμο έξω από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων (το οποίο τελεί υπό κατάληψη) μία πέτρα τον τραυμάτισε στο μάτι.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Γ.Ν. Χανίων, ενώ αυτή την ώρα εξετάζεται η κατάσταση της υγείας του.

 

 

2 Comments

  1. Να το επαναλάβω ακόμα μία φορά :
    ΕΠΑΛ Χανίων ( πρώην τεχνική σχολή Δαίδαλος ) Πραγματικά αυτή η πρώην σχολή μόρφωσε και έδωσε ψωμί σε αρκετούς Χανιώτες. Με το σημερινό ΕΠΑΛ τι γίνεται ?

    Η κυρία είσοδος της σχολή είναι από την οδό Μυλονογιάννη πλην όμως οι περισσότεροι μαθητές μπαινοβγαίνουν σκαρφαλώνοντας τον τοίχο και τα κάγκελα ότι ώρα και όποτε θέλουν από την οδό Κ. Σφακιανάκη με σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος. Επιβλέποντες Καθηγητές υπάρχουν ? και τι κάνουν γι αυτό ? Ας βγουν τα κάγκελα και στην χειρότερη ας ανεβάσουν το ύψος του τοίχου ώστε να μην υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Η τροχαία έχει περάσει ποτέ από την Κ. Σφακιανάκη να δει την γίνεται με τα μαρσαρίσματα και την αντικανονική κυκλοφορία από τα δίκυκλα μέρους των μαθητών τις ώρες που προσέρχονται, τις ώρες των διαλλειμάτων και τις ώρες που σχολάνε ? που ξεσηκώνουν την γειτονιά αδιαφορώντας και προκαλώντας.

    Αυτά από εμένα, όχι σαν μία επιπλέον δημοσίευση γκρίνιας που θα πάει ¨στον βρόντο¨ αλλά ως παρατήρηση ευελπιστώντας ότι κάποιοι αρμόδιοι του Υπουργείου Δημόσιας τάξης, του Μεταφορών, της εκπαίδευσης και του Δήμου θα ευαισθητοποιούν και θα δώσουν λύση σε αυτά που ανέφερα παραπάνω.

    • + ios vlatas Δυστυχώς για τους αρμόδιους θα είναι άλλη μια περιττή είδηση σε μια πόλη η οποία δεν λέει να αλλάξει νοοτροπία σε κανέναν τομέα. Όσο για τα δίκυκλα αυτό πλέον είναι συνηθισμένο χρόνια τώρα. Που να δείτε πόσο ωραία είναι στην Ακρωτηρίου που έχουμε χάσει χρόνια τον υπνο μας από τις κόντρες τους. Έχει παραγίνει το κακό σε αυτή την πόλη!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες