Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Τοποθετήθηκε η νέα πεζογέφυρα στον Κλαδισό (φωτ. & video)

Τοποθετήθηκε η νέα πεζογέφυρα στον Κλαδισό. Η νέα πεζογέφυρα αποτελεί προέκταση της παλιάς στην οποία θα γίνουν εργασίες συντήρησης.
Εντάσσεται στο πλαίσιο των αντιπλημμυρικών έργων και έργων αποκατάστασης και διαμόρφωσης της κοίτης του Κλαδισού που εκτελείται με αυτεπιστασία από την ΔΕΥΑΧ.
Η τοποθέτηση της νέας πεζογέφυρας έγινε από την εταιρεία Γερανοί Μαρνελάκη και παραβρέθηκαν ο κατασκευαστής κ. Τζουβαδάκης και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Χ. Χατζηδάκη. Υπεύθυνος του έργου από τη ΔΕΥΑΧ είναι ο Νίκος Λατινάκης.

 

 

Στο 61ο επεισόδιο, περιμένουμε στην ουρά για αποκριάτικα, πετάμε χαρταετό, αποθεώνουμε την ελληνική γραφειοκρατία και «χτυπάμε» σε πλειστηριασμό το ραβδί του Χάρι Πότερ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

2 Comments

  1. Δεν ξέρω τι έχουν σκοπό να κάνουν για να αναδειχτεί η ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου αλλά ακόμα και αυτό σαν ξεκίνημα είναι ένα μεγάλο βήμα. Είμαστε σε αναμονή, πιστεύω, για περισσότερα έργα; Ένας δρόμος περιπάτου και ποδηλάτων π.χ. Ίδωμεν!

  2. Μπράβο στην Δημοτική αρχή του Δήμου για το έργο.Αλλα δεν ξέρω αν υπάρχη δυνατότητα να τοποθετηθη χώμα η κάτι άλλο στο κομμάτι από την γέφυρα έως τα Άπτερα για εμάς που τρέχωμε και περπατάμε γιατί το σημείο εκεί είναι τραγικό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα