Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Το τσιτάτο του συγκρητισμού

Εργάτης του συγκρητισμού εδήλωσε σε δημοσιογράφο των “Χ.ν.” ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής (φωτ.), παραπονούμενος -ως συνήθως- για ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Ετούτη τη φορά ενοχλήθηκε για το θέμα με τα 30,9 εκατομμύρια που κατευθύνει στο
Ηράκλειο η Περιφέρεια Κ ρ ή τ η ς μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020”.
Για τη σχετική ενημερωτική εκδήλωση που έγινε στο Ηράκλειο ενημέρωνε ο περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης με Δελτίου Τύπου, το οποίο και δημοσιεύθηκε στα “Χ.ν.” της Παρασκευής.
Ενοχλήθηκε, είπε στον δημοσιογράφο μας, ο κ. αντιπεριφερειάρχης επειδή φαίνεται
σαν να ευνοείται το Ηράκλειο, υπενθυμίζοντας ότι «τόσα χρόνια εργαζόμαστε για τον συγκρητισμό».
Αν αντιμετωπίζει ενοχικά την πραγματικότητα ο κ. αντιπεριφερειάρχης, τότε προφανώς είναι μέρος της.
Ως προς τον συγκρητισμό, δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από τσιτάτο, όταν δεν συνοδεύεται από την ισόρροπη ανάπτυξη και κατανομή πόρων σε όλο το νησί.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό, οι κατά τόπους Αντιπεριφερειάρχες να διεκδικούν το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο τους.
Ο κ. Καλογερής (εκτός από υποδείξεις σε δημοσιογράφους) τι κάνει;
Ο κ. Αρναουτάκης πάντως, μια χαρά κάνει τη δουλειά του και συχνά – πυκνά, επιβεβαιώνεται ως “γνήσιον τέκνον” του Ηρακλείου.

2 Comments

  1. Σε μια Περιφέρεια είναι λογικό να επενδυονται τα περισσοτερα λεφτά στο Νομο που διαθέτει τον μεγαλυτερο πληθυσμο…….που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Νόμος Ηρακλείου……..κ εν συνεχεία να κατανέμονται στους υπολοιπους Νόμους……..ενα ζήτημα που πρεπει να υπάρξει μεριμνα από την Αντιπεριφερεια Χανίων είναι ότι με την επικείμενη υλοποίηση του νέου ΒΟΑΚ να ασκήσει πιέσεις στα συναρμοδια Υπουργεια Περιβάλλοντος κ Υποδομων κ όλους τους εμπλεκομενους φορείς ώστε να προστατευθούν κ να αναδειχθούν οι προστατευομενες περιοχες NATURA 2000 που διαθέτει ο Νόμος κ είναι αρκετές……..μια κ οι ενταγμενες αυτές περιοχες NATURA 2000 αποτελούν πολυ σημαντικους υδροβιοτοπους με πλουσια χλωρίδα κ πανιδα……..ποταμια λίμνες παραλίες ορεινοί όγκοι ώστε να μην επηρεαστούν από την χάραξη μελέτη κ τελική υλοποίηση του νέου ΒΟΑΚ ενός έργου που το έχει ανάγκη η Κρήτη την συνδεση Κισάμου-Σητειας!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες