Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Κυρ. Μητσοτάκη στην Κρήτη

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της περιοδείας του προέδρους της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, περιοδεία στου νομούς Ρεθύμνης και Χανίων, στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, θα έχει σειρά συναντήσεων με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Κρήτης, καθώς και με εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες του νησιού, ενώ θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση, στις Βρύσες Χανίων.

Ειδικότερα:

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, ενώ θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας Κρήτης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Χανίων – Ρεθύμνου στις Βρύσες Χανίων, στις 19:00 (κέντρο «ΕΣΠΕΡΟΣ»).

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί διαδοχικά την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, το Ίδρυμα Βενιζέλου, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, καθώς και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Κρήτης στο Επιμελητήριο Χανίων, ενώ θα επισκεφτεί και την Δημοτική αγορά της πόλης.»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες