Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Το πιο φωτεινό σπίτι της πόλης!

Είναι σίγουρα το σπίτι στα Χανιά με τη πιο φωτεινή πρόσοψη, την πιο λαμπερή αυλή! Στην οδό Ψυλλάκη πίσω από το Αστυνομικό Μέγαρο μια κατοικία φαίνεται κυριολεκτικά από πολύ μακριά καθώς φωτίζεται από χιλιάδες μικρά και μεγάλα φωτάκια.

H χριστουγεννιάτικη αυτή διακόσμηση προκαλεί το ενδιαφέρον του κάθε οδηγού ή διαβάτη που θα περάσει από το δρόμο αλλά και οι γείτονες είναι χαρούμενοι για το φως που δίνει στην περιοχή.
Εμπνευστής και δημιουργός ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κ. Ανδρέας Παπαδουλάκης όπως μας είπε συνηθίζει να κατασκευάζει διάφορα πράγματα με καλλιτεχνική διάθεση. Δεν έχει μετρήσει τα φωτάκια που έχει τοποθετήσει, υπολογίζει ότι θα το κάνει σε λίγες ημέρες όταν θα τα μαζέψει.
Θυμάται όμως κατά προσέγγιση ότι έχει χρησιμοποιήσει περίπου 20 κουτιά που το καθένα έχει μέσα 220 φωτάκια, δηλαδή συνολικά περισσότερα από 4.000 φωτάκια. Άλλα από αυτά ως περίγραμμα στην πόρτα, άλλα στα λουλούδια και στις γλάστρες, στην είσοδο, στο κάγκελο της περίφραξης, στα παράθυρα…σχεδόν σε κάθε σημείο της δυτικής πλευράς του σπιτιού!
Όσο για το αν έχει λάβει μέχρι στιγμής το …λογαριασμό του ηλεκτρικού μας απάντησε πως όχι αλλά τον περιμένει μετά τις γιορτές, εκτιμώντας πως ο φωτισμός δεν θα του κοστίσει περισσότερα από 80 ευρώ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα