Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Το Παγκρήτιο Σωματείο Υγειονομικών για τις παρατάσεις των μέτρων

Για τις παρατάσεις των μέτρων που αφορούν στην επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Παγκρήτιο Σωματείο Επαγγελματιών Εργαζομένων Υγειονομικού Χώρου (ΠΑ.Σ.ΕΠ.ΕΡ.Υ.Χ.), με αφορμή την κοπή της πρώτης του βασιλόπιτας, ευχόμενο πρώτα «υγεία, ψυχική ευεξία, κοινωνική γαλήνη, προαγωγή του δικαίου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής».

Στη συνέχεια, αναφέρει πως «μετά την δημοσίευση της απόφασης του ΣΤΕ στις 25/11/2022, η οποία έκρινε αντισυνταγματική την παράταση της αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών από 01/04/2022, δυστυχώς η άρση των αναστολών έγινε μόλις στις 01/01/2023 με ΦΕΚ, που όριζε μέτρα για την επιστροφή μας έως 30/01/2023 και μετέπειτα στις 28/01/2023 νέο ΦΕΚ ορίζει παράταση των μέτρων έως 13/02/2023. Να αναμένουμε, άραγε, τα επόμενα να είναι ανά εβδομάδα;!
Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την κατάργηση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού έναντι covid, που καταστρατηγεί το δικαίωμα της ελευθερίας του ατόμου, με το πρόσχημα της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.
Ζητούμε τις επιστημονικές, τεκμηριωμένες αποδείξεις της ωφέλειας και της ασφάλειας των εμβολίων έναντι covid, ενώ παράλληλα είμαστε θιασώτες του δωρεάν Εθνικού Συστήματος Υγείας, το οποίο ιδιωτικοποιείται, συστρατευόμενοι στους αγώνες προάσπισής του!».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα