Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φεστιβάλ Chaniartoon εγκαινιάζει βιβλιοθήκη κόμικ

To Chaniartoon – Comic & Animation Festival, εγκαινιάζει την Παρασκευή 10 Φλεβάρη, την Chaniartoon Comic Library, μια πλούσια βιβλιοθήκη κόμικ στα Χανιά, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα προς εκδοτικούς και ιδιώτες για στήριξη της προσπάθειας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «πρόκειται για μια βιβλιοθήκη που αριθμεί αυτή τη στιγμή περισσότερα από 1000 έργα. Στη συλλογή της μπορεί κανείς να βρει, graphic novels, αυτοεκδόσεις, βιβλία εκμάθησης σκίτσου και animation, ιστορικά περιοδικά κόμικ (όπως βαβέλ και παρά πέντε), περιοδικά, αλλά και βιβλία επιστημονικής φαντασίας.

Για αρχή η βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή 11.00 με 17.00 κάθε Παρασκευή, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, διαβάζοντας το αγαπημένο τους κόμικ. Την συλλογή της βιβλιοθήκης που συνεχώς ανανεώνεται, μπορείς κανείς να δει στην ιστοσελίδα:
http://www.chaniartoonfest.gr/index.php/el/chaniartoon-comic-library-2

Στην προσπάθεια αυτή το Chaniartoon καλεί εκδοτικούς οίκους αλλά και ιδιώτες, στην δωρέα βιβλίων κόμικ στην βιβλιοθήκη. Η βοήθεια όλων είναι σημαντική έτσι ώστε η βιβλιοθήκη να μεγαλώσει και να αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό πυρήνα τις 9ης τέχνης, όχι μόνο σε Κρήτη και Χανιά, αλλά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Για πληροφορίες για δωρεά, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@chaniartoonfest.gr ή στο τηλέφωνο 6988376654.

Διεύθυνση: Εργαστήρι Σκίτσου Χανίων, Γ. Ξέπαπα 15, Χανιά».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα