Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων στηρίζει τους εργαζόμενους στο ΚΕΘΕΑ

Τη στήριξη τους στους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ εκφράζει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Χανίων ενώ καλεί σε συμμετοχή στην σημερινή πορεία διαμαρτυρίας που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ και ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ Παράρτημα Χανίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει «το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων στηρίζει τους εργαζόμενους στο ΚΕΘΕΑ στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει πανελλαδικά.
Οι εργαζόμενοι του Πολυδύναμου Κέντρου ΚΕΘΕΑ-ΑΡΙΑΔΝΗ στα Χανιά θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 6.00΄ μ.μ. στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων καλεί τους εργαζόμενους αλλά και την κοινωνία ολόκληρη να συμμετάσχουν για να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους.
Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στη συγχώνευση των εγκεκριμένων θεραπευτικών οργανισμών και προγραμμάτων για τις εξαρτήσεις σε έναν υπερφορέα όπως είναι και το ΚΕΘΕΑ.
Το Πολυδύναμο Κέντρο ΚΕΘΕΑ-ΑΡΙΑΔΝΗ που είναι στην πόλη μας έχει προσφέρει και εξακολουθεί να προσφέρει πολύτιμο έργο στην τοπική κοινωνία όσον αφορά τις εξαρτήσεις, και πρέπει να παραμείνει ως έχει.
Το Υπουργείο Υγείας έχει ως στρατηγικό στόχο την ενιαία διοίκηση του πεδίου των εξαρτήσεων χωρίς να το απασχολεί το επιστημονικό έργο, η θεραπευτική δουλειά στις δομές και η δημιουργία ενός αξιόπιστου και επαρκούς πλέγματος υπηρεσιών για τους πολίτες με προβλήματα εξάρτησης, από την πρόληψη και τη μείωση βλάβης μέχρι την θεραπεία και την επανένταξη.
Δυστυχώς αγνοούν το σημαντικό έργο που συντελείται στο ΚΕΘΕΑ.
Για αυτό καλούμε τους εργαζόμενους και ολόκληρη την κοινωνία να διατρανώσουμε την οργή μας και την πλήρη αντίθεσή μας ως προς τη συγχώνευση των φορέων απεξάρτησης και ψυχικής υγείας.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 6.00΄ Μ.Μ»

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα