Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Το ΕΑΚ Χανίων για την προμήθεια πετρελαίου στο Κολυμβητήριο Χανίων

Την δική του εκδοχή για τις ενέργειες που έχουν γίνει όσον αφορά την προμήθεια πετρελαίου στο Κολυμβητήριο Χανίων – μετά και την επιστολή του ΝΟΧ προς τον Πρωθυπουργό για το ίδιο θέμα–  δίνει το ΕΑΚ Χανίων με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής.

Αναλυτικότερα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Έπειτα από τον θόρυβο των τελευταίων ημερών για το ζήτημα της θέρμανσης των κολυμβητικών δεξαμενών στο Κολυμβητήριο της Νέας Χώρας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε στο φίλαθλο κοινό των Χανίων τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς του ΕΑΚ Χανίων και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, σε συνεννόηση με τον ΝΟΧ.
Διαβλέποντας ότι θα υπάρχει ζήτημα με τις αυξημένες τιμές του πετρελαίου τους επόμενους μήνες και με προτροπή του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αιτηθήκαμε έγκαιρα έκτακτη επιχορήγηση ύψους 120.000 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Στο αίτημά μας, ουδέποτε υπήρξε άρνηση από πλευράς του Υφυπουργού Αθλητισμού ως προς την ικανοποίησή του, το αντίθετο μάλιστα».
Σύμφωνα με το ΕΑΚ Χανίων: «Προγραμματίστηκε, λοιπόν, η εκταμίευση να γίνει έως τα μέσα Οκτωβρίου (για να προμηθευτούμε το πετρέλαιο μερικών μηνών το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου), καθώς για τον μήνα Οκτώβριο, υπήρχε η δέσμευση από πλευράς του ΝΟΧ -που επαναλήφθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε στο ΕΑΚ Χανίων- ότι θα αναλάμβανε εκείνος την αγορά (στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας μας και της άριστης συνεργασίας για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου), δεδομένων των αυξημένων εσόδων που θα είχε τον Σεπτέμβριο».
Στην ανακοίνωση του το ΕΑΚ Χανίων επαναλαμβάνει ότι από «πλευράς μας εκκινήθηκαν εγκαίρως όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με σαφές χρονοδιάγραμμα και το Υφυπουργείο δεν αρνήθηκε ποτέ να συνδράμει προς την επίλυση του προβλήματος, κάτι που αναφέρθηκε από τον ίδιο τον κ. Αυγενάκη στη συνάντηση που είχε πριν από μία εβδομάδα με τον πρόεδρο του ΔΣ του ΝΟΧ, Δημήτρη Λειψάκη, όπως άλλωστε και ο ίδιος ανακοίνωσε κατόπιν».
«Μέλημα όλων είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου και οι όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες προπόνησης των αθλητών των σωματείων που χρησιμοποιούν την εγκατάσταση» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΑΚ Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα