Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Το «Δημοσκόπιο» του Δήμου Ηρακλείου συνεργάζεται με το «Women Do Business»

To Women Do Business βρίσκεται ανακοίνωσε τη συνεργασία με το «Δημοσκόπιο» του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η χαρά και η ευγνωμοσύνη είναι μεγάλη για το ενδιαφέρον και την καλή διάθεση που εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ηρακλείου, Γιώργος Σισαμάκης, για την ενίσχυση ενός έργου που αποσκοπεί στην ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.
Το «Δημοσκόπιο» είναι ένα Κέντρο Δημοκρατικού διαλόγου, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, το οποίο στοχεύει στην εξέλιξη της επιχειρηματικής κουλτούρας και στην υποστήριξη όσων επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.
Στην προκειμένη περίπτωση, η συνεργασία αυτή έχει την προδιάθεση να σπείρει την ευκαιρία σε γυναίκες να αναδειχθούν στον τομέα του «επιχειρείν», μέσα από την παραχώρηση των χώρων του Δημοσκοπίου. Οι αίθουσες θα φιλοξενούν εκδηλώσεις, workshops και συναντήσεις των μελών της ομάδας και των γυναικών που θα δείξουν το δικό τους ενδιαφέρον.
Για το Women Do Business η συνέργεια αυτή, όπως και κάθε άλλη, ανοίγει το δρόμο για περισσότερες δράσεις και περισσότερους στόχους προς υλοποίηση.
Η ομάδα και οι συνιδρύτριες του Women Do Business Έρη Παυλάκη και Νατάσσα Γρηγοράκη ευχαριστούν για την ένδειξη αλληλοϋποστήριξης και καλής συνεργασίας. Το έργο για την ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας συνεχίζει να ενισχύεται ακόμα περισσότερο!»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες