Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Την Κυριακή ας πούµε ένα µεγάλο «Ναι» στην αλλαγή!

Η επιλογή που θα κάνουµε στις κάλπες την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 θα καθορίσει σε σηµαντικό βαθµό την ποιότητα της ζωής µας και την καθηµερινότητά µας για τα επόµενα πέντε χρόνια. Η απόφαση που θα λάβουµε είναι, εποµένως, κρίσιµη.
Σε αυτή την εκλογική αναµέτρηση το κυρίαρχο ερώτηµα, κατά τη γνώµη µας, είναι ποιος µπορεί και µε ποιους συνεργάτες να εγγυηθεί ότι θα εργαστεί απαρέγκλιτα για το κοινό καλό και όχι για τα συµφέροντα των λίγων, χαράσσοντας µια άλλη στρατηγική πορεία µε αναφορά στην ίδια την κοινωνία.
Ποιος µπορεί να εγγυηθεί ότι ο ∆ήµος Πλατανιά θα αλλάξει ρότα και τρόπο λειτουργίας, δίδοντας προτεραιότητα:

1. Στη διαρκή αναβάθµιση και τον εκσυγχρονισµό των υποδοµών, αλλά και στη δηµιουργία νέων όπου απαιτείται, καθώς και στα ζητήµατα της πολιτικής προστασίας, µε έµφαση στην αντιπληµµυρική θωράκιση των χωριών µας και την αντισεισµική επάρκεια των δηµόσιων και δηµοτικών κτιρίων, µε βάση τα σηµερινά δεδοµένα.

2. Στη δηµιουργία και λειτουργία µιας µεγάλης «οµπρέλας» δοµών κοινωνικής προστασίας, πρόνοιας και αλληλεγγύης, για τις µητέρες και τα παιδιά µας, που αναζητούν διεξόδους, τους ηλικιωµένους µας, οι οποίοι αξίζουν τη φροντίδα µας, τα άτοµα µε αναπηρία που δικαιούνται σύγχρονους και λειτουργικούς δηµόσιους χώρους, κάθε πολίτη σε όλο το εύρος του ∆ήµου, χωρίς «παιδιά και αποπαίδια».

3. Στην αντιµετώπιση των προβληµάτων της καθηµερινότητας, µε αµεσότητα και αποτελεσµατικότητα, κάτι που δυστυχώς δεν συµβαίνει τα τελευταία πολλά χρόνια.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» είναι εδώ, έτοιµη να αναλάβει την ευθύνη να ηγηθεί στον ∆ήµο µας. Μετά από 4 χρόνια διαρκούς παρουσίας, στη διάρκεια των οποίων σταθήκαµε δίπλα στις τοπικές µας κοινότητες, αναδεικνύοντας τα προβλήµατα και προτείνοντας λύσεις µε λόγο πειστικό και ρεαλιστικό, ζητάµε να µας δώσετε την ευκαιρία να σας αποδείξουµε ότι µπορούµε να χαράξουµε ένα νέο δρόµο, ένα δρόµο καθηµερινής δουλειάς, υπευθυνότητας και συνεργασίας που θα αλλάξει τις ζωές µας.

Εκατόν τριάντα ένας άνθρωποι, οι 52 από τους οποίους είναι ηλικίας κάτω των 45 ετών, δηλώνουµε έτοιµοι για το µεγάλο βήµα. Τώρα είναι η στιγµή. Τώρα καλούµαστε να πάρουµε την κρίσιµη απόφαση. Ας το πράξουµε µαζί, προτάσσοντας το καλό του τόπου µας και τις πραγµατικές ανάγκες των πολλών.

*υποψήφιος δήµαρχος Πλατανιά


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα