Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Tιμή στους Παραολυμπιονίκες του Τόκιο (vid)

Μία λαμπρή εκδήλωση -ανάλογη του μεγαλείου τους- διοργάνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, προς τιμήν των αθλητών και αθλητριών της ελληνικής αποστολής των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στο Μέγαρο Μουσικής, ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) υποδέχτηκε τους αθλητές και τις αθλήτριες που έστειλαν μηνύματα θάρρους, επιμονής και δύναμης ψυχής στους Έλληνες και τις Ελληνίδες φιλάθλους από την ιαπωνική πρωτεύουσα, τον περασμένο Αύγουστο. Δείγμα ελάχιστης αναγνώρισης και επιβράβευσης της σημαντικής τους προσπάθειας, είτε αυτή οδήγησε στο βάθρο είτε όχι.

Πλην του προέδρου της ΕΠΕ Χρήστου Καλούδη, του διευθυντή της ΕΠΕ Σάκη Κωστάρη, του ταμία της ΕΠΕ Άρη Πανανού, της αρχηγού της αποστολής στο Τόκιο, Σάσας Γκούφα, του προέδρου του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια Ιωάννη Παπαθανασίου και του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου, Ανδρέα Σιάμισιη, το «παρών» έδωσαν και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Η πλειονότητα των Παραολυμπιονικών που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Τόκιο, οι συνοδοί και οι προπονητές τους ήταν εκεί και βραβεύτηκαν ένας ένας και μία μία από τους εκπροσώπους της Πολιτείας, της αθλητικής ηγεσίας και της διοίκησης του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια». Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση από πλευράς Παραολυμπιονικών παρόντες και παρούσες ήταν οι εξής: Γκουλή Ευθυμία, Δήμου Κώστας, Ελ Λατίφ Κατερίνα, Καρυπίδης Δημήτρης, Καμάρας Κώστας, Γιάννης Κωστάκης, Λέργιος Αλέξανδρος, Λιγνός Γεράσιμος, Μαλακόπουλος Στέλιος, Μωυσιάδης Γκρέμης, Ντέντα Άννα, Ντέντα Χριστίνα, Ντούνης Βασίλης, Πατρώνη Κατερίνα, Πολυχρονίδης Γρηγόρης, Ποιμενίδου Δωροθέα, Τριανταφύλλου Πάνος, Χατζηκυριάκος Γιάννης και Παναγιώτης Χρηστάκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα