Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Τιμή σε πρώην εργαζόμενους του Δήμου

Για την πολύχρονη εργασία τους στο δήμο Χανίων τιμήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από το δήμο είκοσι τρεις συνταξιοδοτηθέντες  δημοτικοί υπάλληλοι  που αποχώρησαν από την εργασία τους το 2014. Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έπειτα από απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Χανίων.

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουμας «θεωρούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι προσέφεραν στους Χανιώτες επι πολλά χρόνια τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δήμος, το Δημόσιο γενικότερα , οφείλει να αναγνωρίζει αυτές τις υπηρεσίες και να διατηρεί δεσμούς με αυτούς τους ανθρώπους  οι οποίοι πολλές φορές ακόμη και μετά την συνταξιοδότηση τους, εξακολουθούν να έρχονται  εθελοντικά στις υπηρεσίες τους, να  συνεργάζονται και να συμβουλεύουν ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό, τους συναδέλφους τους. Μάλιστα αρκετοί έχουν ζητήσει να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στο δήμο Χανίων.  Κι αυτή είναι μια προσφορά που πρέπει να αναγνωριστεί, να αναδεικνύεται και παράλληλα να αποτελεί κι έναν ΄΄οδηγό’’ για τους νεότερους που παραμένουν στις υπηρεσίες του δήμου με στόχο την εξυπηρέτηση του δημότη»

Εκ μέρους των εργαζομένων που συνταξιοδοτήθηκαν  ο κ. Μ. Νταγκουνάκης εξήρε την πρωτοβουλία του δήμου τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια συνεισέφεραν ο καθένας από το πόστο του για ένα καλύτερο δήμο, μια καλύτερη πόλη.

Τους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους ευχαρίστησαν από την πλευρά τους και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά επαίνου και συμβολικού δώρου στους τιμώμενους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες