Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Τηλεπίθηκοι!!!

Δεν ξέρω, αν οι φιλοζωικές οργανώσεις προστατεύουν τα υπό εξαφάνιση ή τα υπό απειλή είδη της ελληνικής πανίδας, αλλά είμαι σίγουρος πως η ελληνική τηλεόραση προστατεύει και συντηρεί το ενδημικό είδος του… τηλεπιθήκου!
Το συγκεκριμένο είδος δεν πρέπει να συγχέεται με το «κανονικό» πιθηκάκι, που είναι συμπαθέστατο και χαριτωμένο, αρκεί να του δίνεις την μπανανούλα του! Ο τηλεπίθηκος είναι το πιο χυδαίο, αντιαισθητικό και ηλίθιο ζώο υπάρχει στο ζωικό μας βασίλειο! Οι κινήσεις και οι «κραυγές» του προσπαθούν δήθεν να «ψυχαγωγήσουν» ή να «ενημερώσουν» τους μικρόνοες τηλεθεατές, ενώ τα ίδια δεν αρκούνται στην μπανανούλα, αλλά ενίοτε τρέφονται με «ανθρώπινες» σάρκες!
Οι τηλεπίθηκοι δυστυχώς «πολλαπλασιάζονται» επικίνδυνα και είναι τόσο «τοξικοί» που θέτουν σε κίνδυνο άλλα είδη του ζωικού βασιλείου, μεταξύ των οποίων και το δικό μας. Δεν είναι κλεισμένα σε κλουβιά, ούτε κινούνται στο φυσικό περιβάλλον, αλλά συχνάζουν σε πρωινά, απογευματινά και βραδινά τηλεοπτικά στούντιο, ενώ τηλε-κατευθύνονται από υποτιθέμενους «δημοσιογράφους – διασκεδαστές – παρουσιαστές».
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που «μιμούνται» δυστυχώς τις κινήσεις και τις κραυγές των συγκεκριμένων «ζώων» και δυστυχώς αρκετοί είναι και εκείνοι που τις βρίσκουν χιουμοριστικές τόσο, ώστε να προκαλούν και το γέλιο τους! Έτσι, δεν αρκούνται μόνο στην «απευθείας» σύνδεση με τα νούμερα των τηλεπιθήκων, αλλά βλέπουν και βιντεάκια τους στο διαδίκτυο, για να εμπεδώσουν προφανώς τη χυδαιότητα και την ευήθεια!
Αγνοώ τίνος είναι αρμοδιότητα να ελέγχει ή να προνοεί για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την ελεύθερη κυκλοφορία αυτών των τηλεοπτικών «ζώων», αλλά καλού κακού, ας κάνουμε κάποιον αντι-τηλεπιθηκικό ορό, γιατί βλέπω να μολυνόμαστε επικίνδυνα και σε λίγο καιρό να «μαϊμουδίζουμε» κραυγάζοντας, ανταποκρινόμενοι στα ερεθίσματα των τηλεπιθήκων.
Ας γίνει έστω, μια ακόμα φιλοζωική οργάνωση, γιατί προβλέπω την Καρέτα – Καρέτα να σώνεται μαζί με τη Μονάχους – Μονάχους, αλλά για τον τηλε-Έλληνα – τηλε-Έλληνα δεν είναι πολύ αισιόδοξη η προοπτική «διάσωσής» του!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα