Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Τι ισχύει για τους ναούς σε Κίσσαμο και Σέλινο

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι, κατόπιν των νέων εξαγγελιών της Ελληνικής Πολιτείας εις ό,τι αφορά τα ισχύοντα μέτρα λειτουργίας των Ι. Ναών, στην συγκεκριμένη Μητροπολιτική Περιφέρεια, (Κίσσαμος και Σέλινο) η οποία δεν χαρακτηρίστηκε στο «βαθύ κόκινο» ισχύουν ότι μέτρα ίσχυαν και έως σήμερα.

Οι Ι. Ναοί παραμένουν ανοικτοί δια κατ΄ ιδίαν προσευχή και στις Θείες Λειτουργίες και Ιερές Ακολουθίες της περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η οποία ανοίγει το εσπέρας της Κυριακής, 14 Μαρτίου, με τον Εσπερινό της Συγχωρήσεως, με την συμμετοχή έως και 9 προσώπων.

«Ευχόμενοι ευλογημένο το επι θύραις αρξάμενο στάδιο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, και με την ευχή η περίοδος αυτή να μας οδηγήσει στην αναζήτηση και εξεύρεση της εσωτερικής χαράς, της ειρήνης της καρδιάς, την αληθινής γνώσης του εαυτού μας και της ελευθερίας της ψυχής, αποβάλλοντας κάθε είδους άγχος, φόβο, αμφισβήτηση και απελπισία, ας ακούσουμε τον λόγο Αγιορείτη Γέροντα: «Για τον κορονοϊό να έχετε προσοχή. Και για το Χριστό μας να έχετε προσευχή».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα