Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Θύμα κλοπών – αγροζημιών 16 φορές 85χρονος στην Παλαιόχωρα

Δεκαέξι φορές θύμα κλοπών και αγροζημιών έχει πέσει από τον περασμένο Ιανουάριο ένας 85χρονος μόνιμος κάτοικος της Παλαιόχωρας.

Ο κ. Ηλίας Τσιβουράκης έχει προχωρήσει σε 7 μηνύσεις και αμέτρητες καταγγελίες στην Aστυνομία χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρει το δίκιο του.
Το αγροτεμάχιο του κ. Τσιβουράκη βρίσκεται εντός του οικισμού της Παλαιόχωρας και σε αυτό βρίσκεται ένας μικρός αριθμός προβάτων δικής του ιδιοκτησίας.
«Κλέβουν τα σύρματα και τα εξαφάνισαν, ακόμα και τα σίδερα, μου πήραν και πρόβατα, μας έκοψαν τα λάστιχα της άρδευσης. Αυτό γίνεται συνέχεια από τον Ιανουάριο! Μας ενοχλούν συνέχεια, έχω κάνει 7 μηνύσεις, οι 4 αυτές μόνο το Σεπτέμβρη που πέρασε» δηλώνει ο 85χρονος. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι κλοπές και οι αγροζημιές σχετίζονται με αντεκδικήσεις σε βάρος του και ζητάει την προστασία του νόμου.
Παρά το ότι έχει προσφύγει και στο τοπικό τμήμα αλλά και στην ασφάλεια δεν βλέπει καμία κινητοποίηση από την αστυνομία προκειμένου να συλληφθούν οι υπαίτιοι.

«Δεν είναι αυτή συμπεριφορά απέναντι σε έναν άνθρωπο 85 ετών που πέρασα δύσκολα στη ζωή μου και η μοναδική μου περιουσία είναι ένα αγροτεμάχιο. Δεν έχω ενοχλήσει κανένα, τα πρόβατα μένουν στο χωράφι μου, δεν κάνουμε αγροζημιές, ούτε διεκδικούμε την περιουσία κανενός. Όμως πρέπει και οι αρμόδιες υπηρεσίες να προστατεύσουν τον πολίτη, δεν μπορεί να γίνονται συνέχεια κλεψιές και καταστροφές και να μην συλλαμβάνεται κανένας, να μην πιάνουν κανένα! Δεν μπορώ, είμαι 85 ετών, να είμαι κάθε βράδυ και να φυλάω σκοπιά στο χωράφι μου» λέει ο κ. Τσιβουράκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα