Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Θερμή υποδοχή για τη Ντόρα Μπακογιάννη

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι σύνεδροι των ΚΤΕΛ στη βουλευτή Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη.

Μόλις έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα πολλοί σύνεδροι σηκώθηκαν όρθιοι χειροκροτώντας. Αντίστοιχα πολλά ήταν τα χειροκροτήματα που απέσπασε η βουλευτής κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε και στον οποίο υπογράμμισε το σημαντικό έργο που προσφέρουν τα υπεραστικά ΚΤΕΛ αλλά και το προσωπικό της ενδιαφέρον για τις υποθέσεις που αφορούν τον κλάδο καθώς αυτό είναι κάτι που «κληρονόμησε» από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«70 χρόνια τώρα τα ΚΤΕΛ είναι στην πρωτοπορία. Αυτό που οι περισσότεροι ανακάλυψαν τα τελευταία 10 περίπου χρόνια, δηλαδή τα σημασία της συνεργασίας του ιδιωτικού τομέα με το Δημόσιο, τα ΚΤΕΛ το είχαν ανακαλύψει 70 χρόνια πριν. Γι’ αυτό λειτούργησαν και τόσο τέλεια», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η κα Μπακογιάννη.

Μετέφερε δε και το προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού περιγράφοντας ένα γλαφυρό στιγμιότυπο: «Προχθές που γινόταν ο κακός χαμός με την Τουρκία, που προετοιμάζονταν (ο Κυριάκος Μητσοτάκης) για την Πράγα κ.λπ. χτυπάει το τηλέφωνό μου και μού λέει (ο πρωθυπουργός): «Το νομοσχέδιο για τα ΚΤΕΛ είναι εντάξει;». «Εντάξει είναι», του απαντώ και «τακ», μου κοπανάει το τηλέφωνο!».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα