Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Θερινό σχολείο στην περιβαλλοντική δημοσιογραφία

Το 4ο Θερινό σχολείο στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία συνδιοργανώνουν το Τμήμα Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Εργαστήριο Δημοσιογραφίας του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Το Θερινό σχολείο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου (ίδρυμα “Αγία Σοφία”) στα Χανιά από 25 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2014.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές τμημάτων Δημοσιογραφίας, Μ.Μ.Ε., Επικοινωνίας, Βιολογίας και Περιβάλλοντος, μεταπτυχιακούς φοιτητές συναφών σπουδών και σε όσους εργάζονται ή έχουν εργαστεί ως δημοσιογράφοι. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβεί τα 22 άτομα.

Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ τμημάτων Α.Ε.Ι., επαγγελματίες δημοσιογράφοι καθώς και ειδικοί περιβαλλοντικοί επιστήμονες.
Με την ολοκλήρωση του θερινού σχολείου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο και δεν απαιτούνται δίδακτρα. Το συνολικό κόστος για τις 6 ημέρες είναι το ποσό των 150€ και καλύπτονται: α) Τα έξοδα διαμονής σε δίκλινο δωμάτιο, β) πρωινό, γ) μεσημεριανό δ) διαλείμματα καφέ και τέλος το κόστος δυο εκπαιδευτικών εκδρομών.

Συμμετέχοντες από Χανιά και Ρέθυμνο που δεν επιθυμούν διαμονή και σίτιση επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής 60 €.
Ημερομηνία λήξης υποβολής του βιογραφικού, το οποίο επέχει θέση αιτήσεως, είναι η Παρασκευή 4 Ιουλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΙΕΤ www.rpi.gr
Για την αποστολή βιογραφικών contact@rpi.gr ή στο φαξ 28250-71371.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες