Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Θεατρικές παραστάσεις από το “Κύτταρο” Χαλέπας

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος ‘Κύτταρο Χαλέπας’ σε ένδειξη εκτίμησης προς τους μαθητές των σχολείων της ευρύτερης περιοχής της Χαλέπας, που διαρκώς και εμπράκτως στηρίζουν τις δράσεις του τα τελευταία 5 χρόνια, προσφέρει δωρεάν θεατρικές παραστάσεις της ομάδας ΤΟΠΙ την Τρίτη 23 και την Τετάρτη και 24 Φεβρουαρίου.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ομάδα ΤΟΠΙ ζωντανεύει επί σκηνής ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας:
Ένας βασιλιάς που ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός, ένας ήρωας με μαγευτική φωνή που ταξιδεύει στα έγκατα της γης για να βρει την αγαπημένη του και πολλοί άλλοι ήρωες της Μυθολογίας συναντιούνται στην παράσταση της ομάδας ΤΟΠΙ: “Παίζοντας με τους μύθους”.
Ιστορίες που μιλούν για την αλληλεγγύη, τον έρωτα, τον αγώνα αλλά και για την απληστία, τη ματαιοδοξία, τον εγωισμό. Μια παράσταση διαδραστική, φτιαγμένη για τα παιδιά. Οι μύθοι που ανεβαίνουν στη σκηνή είναι: Ο Βασιλιάς Μίδας, Δαίδαλος και Ίκαρος, Ηχώ και Νάρκισσος, Ορφέας και Ευρυδίκη.
Την Τρίτη 23/2 θα δοθούν δύο διαδοχικές παραστάσεις για τους μαθητές του 11ου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου καθώς και του συστεγαζόμενου 27ου νηπιαγωγείου. Την Τετάρτη 24/2 θα δοθούν άλλες δύο διαδοχικές παραστάσεις στο αμφιθέατρο του Παραρτήματος Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης για τους μαθητές του 9ου και του 10ου δημοτικού σχολείου και των αντίστοιχων νηπιαγωγείων και του 35ου νηπιαγωγείου Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα