Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Τα πρώτα τρία σκάφη στα Χανιά

Τα αποτελέσματα για το 2018 στη γενική κατάταξη περιφέρειας Κρήτης ανακοίνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.). Την πρώτη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έλαβε το σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, το οποίο είχε στο ενεργητικό του 11 συμμετοχές σε αγώνες τη χρονιά που πέρασε, τις περισσότερες από κάθε άλλο στα Χανιά.
Από κει και πέρα, την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα κατέλαβαν δύο σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, το “Πανέφη ΙΙ” με έξι συμμετοχές και το “Μύρια”, με πέντε συμμετοχές.
Η απονομή των τιμητικών διακρίσεων των σκαφών που πρώτευσαν στις περιφέρειες της Ελλάδος θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Ε.Ι.Ο.
Κυβερνήτες στα τρία σκάφη είναι οι Κωνσταντίνος Μανιουδάκης (ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ), Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλος (ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ) και Σταύρος Μαρίνος (ΜΥΡΙΑ).

ΣΕ ΚΑΜΠ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ
Εν τω μεταξύ, σε καμπ ιστιοπλοΐας που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου πήραν μέρος στην διάρκεια των εορτών δύο αθλητές Optimist του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η Μελίνα και ο Γιώργος Φυλλαδιτάκης.
Αρχικά και οι δύο συμμετείχαν στο “Under 11 Christmas Cup Αντώνης Δροσόπουλος” το διάστημα από 27 μέχρι 30 Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια η Μελίνα Φυλλαδιτάκη έχοντας μια πολύ καλή παρουσία στο πρώτο καμπ, πήρε μέρος και στο επόμενο που ακολούθησε μεταξύ 2 και 6 Ιανουαρίου, το “Athens 2019 Optimist International Training Clinic”.
Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής τους, Νίκος Ζαχαριουδάκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες