Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα περιβαλλοντικά έργα του Δήμου Γόρτυνας στο επίκεντρο σύσκεψης στον Ο.Α.Κ.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γόρτυνας της Π.Ε.Ηρακλείου, κ.Λευτέρη Κοκολάκη, και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα» κ. Μιχάλη Κοκολάκη είχε την Πέμπτη 22/10/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, έγινε εκτενής συζήτηση για το έργο «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ» καθώς επίσης και για τα δυο υποέργα που το συνοδεύουν, α) την «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ» και β) το «ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ».

Στόχος των εμπλεκομένων είναι η άμεση ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών, για την παραλαβή και λειτουργία του εν λόγω έργου, το οποίο επί σειρά ετών, παρουσιάζει προβλήματα και καθυστερήσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, υπηρεσιακά στελέχη του Ο.Α.Κ, ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Σαβουϊδάκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος κ. Μανώλης Δρετάκης, και οι εκπρόσωποι των αναδόχων των έργων της κατασκευής των αποχετευτικών δικτύων και του Βιολογικού Καθαρισμού κ. Δημήτρης Αλεξάκης και κ. Ανδρούλα Σουρρουλά αντίστοιχα.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες