Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν με την SKY express

Τη δυνατότητα να ταξιδέψουν δωρεάν με την SKY express έχουν τα παιδιά ηλικίας 2-12 ετών, στο πλαίσιο της sky family προσφοράς για δωρεάν εισιτήριο όπως γνωστοποίησε η αεροπορική εταιρεία.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει «η SKY express, η διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για τη διαρκή αριστεία και καινοτομία της, δίνει τη δυνατότητα μέσα από μία μοναδική προσφορά σε όλες τις οικογένειες με παιδιά ηλικίας από 2 έως 12 ετών να προγραμματίσουν τις διακοπές τους και να δημιουργήσουν αξέχαστες ταξιδιωτικές στιγμές μαζί με τα μικρά μέλη τους.

Με τη SKY family προσφορά όλες οι οικογένειες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την κράτησή τους μέχρι τις 30/01 σημειώνοντας τον κωδικό FAMILY. Η περίοδος κατά την οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν τα ταξίδια (travel period) εκτείνεται από 01/02/2024 έως 25/04/2024.

Όλα τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχετικά με τη SKY express

H SKY express, είναι η διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για τη διαρκή αριστεία και καινοτομία της στα ERA Awards 2023. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (33), ενώ εξυπηρετεί σταθερά με τις προγραμματισμένες πτήσεις της ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο 11 ευρωπαϊκών προορισμών με το νεότερο στην περιοχή στόλο της των AIRBUS A320neo. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως as Air France, British Airways, KLM, Qatar Airways, Emirates, Etihad, Delta, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Turkish Airlines, Middle East Airlines, and Royal Jordanian. Eπιβάτες από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε όλους τους μαγευτικούς προορισμούς εσωτερικού της SKY express. Το 2024 ο στόλος της SKY express θα απαριθμεί 27 αεροσκάφη, συνεχίζοντας να παραμένει ο νεότερος στόλος στην Ελλάδa. Η SKY express ταξιδεύει προς ένα βιώσιμο μέσω των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ανελλιπώς».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα