Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Τα ΚΑΠΗ Χανίων στην έκθεση του Μιχ. Μανουσάκη

Την έκθεση του Μιχάλη Μανουσάκη: «Ο τόπος του κάποτε – Ήρωες στα σκουπίδια» είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ωφελούμενοι των ΚΑΠΗ της Σπλάντζιας και της Νέας Χώρας, του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων, με ξεναγό τον καταξιωμένο εικαστικό και ομότιμο καθηγητή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Μιχάλη Μανουσάκη, ο οποίος ανέσυρε μνήμες από την παιδική ηλικία και μοιράστηκε με τους ωφελούμενους των ΚΑΠΗ εμπειρίες και αναμνήσεις.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «τα περισσότερα από 150 παιχνίδια της προσωπικής συλλογής του Μιχάλη Μανουσάκη, τα παλιά αναγνωστικά, τα παιδικά βιβλία, οι φωτογραφίες και τα βινύλια, που βρίσκονται στην έκθεση, αποτέλεσαν έναυσμα για μια συζήτηση σχεδόν προσωπική μεταξύ του καλλιτέχνη και των ηλικιωμένων, που επισκέφθηκαν την έκθεση.
Η έκθεση “Ο τόπος του κάποτε – Ήρωες στα σκουπίδια”, που φιλοξενείται από τη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2023, ενώ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις και σε άλλα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα