Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Τα έργα έφεραν κυκλοφοριακό κομφούζιο στον Μακρύ Τοίχο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατούσε στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου το πρωί της Τρίτης καθώς είναι κλειστή η παλιά εθνική οδός  λόγω εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι οδηγοί οι οποίοι ήθελαν να κινηθούν προς Αγ. Μαρίνα, Γαλατά και Δαράτσο έπρεπε να ακολουθήσουν παρακαμπτήριες οδούς οι οποίες σε κάποια σημεία τους ήταν επίσης κλειστές εξαιτίας εργασιών για την τοποθέτηση του καλωδίου διασύνδεσης!

 

Στο 18ο επεισόδιο, αδειάζουμε από διαδηλωτές την Πλατεία Αγοράς για να… ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, περιμένουμε τα rapid tests στα Χανιά και «ρίχνουμε πρόστιμο» στον σύζυγο που περπάτησε περισσότερα από 400χλμ μετά από καυγά με την γυναίκα του!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Έχετε δίκιο! Σαν να μη λογαριάζουν αυτούς που κινούνται στο δρόμο. Βρέθηκα κι εγώ στο σημείο που δείχνει η φωτογραφία. Ένας κύριος με «ενημέρωσε» ότι έχει τοποθετήσει στον Κλαδισσό πινακίδα στην οποία γράφει ποια πορεία μπορούν να ακολουθήσουν οι οδηγοί. Ίσως ξέχασε ότι ο οδηγός δεν μπορεί να σταματήσει στο δρόμο για να διαβάσει τι γράφει κάθε πινακίδα. Του απάντησα ότι οφείλουν να τοποθετούν τις κατάλληλες και προβλεπόμενες από τον ΚΟΚ πινακίδες, ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα