Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Τα δάχτυλά σας …πληκτρολόγιο!

H πατέντα έχει ήδη κατατεθεί από πέρσι στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικών Δικαιωμάτων και απ’ ότι φαίνεται είμαστε πολύ κοντά στην ημέρα που θα χρησιμοποιούμε τα χέρια μας ως πληκτρολόγιο για να στέλνουμε μηνύματα και για να …τηλεφωνούμε.

Ακούγεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της daily mail o κολοσσός της τεχνολογίας, η samsung, έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα για να μας μετατρέψει σε …γκάτζετ.

Σύμφωνα με το άρθρο, η διαδικασία θα γίνεται ως εξής: ο χρήστης θα φορά ειδικά γυαλιά με κάμερα (κάτι ανάλογο με την προσπάθεια που είχε κάνει παλιότερα η google) και με αυτά, κοιτώντας τα χέρια του θα βλέπει ένα πληκτρολόγιο, όπως αυτό της φωτογραφίας. Ακουμπώντας τα γράμματα όπως φαίνονται στις παλάμες του. Την κίνηση του αντίχειρα που θα “πιέζει” γράμματα ή αριθμούς ή άλλα σύμβολα, θα τα καταγράφει η κάμερα των γυαλιών και μέσω αυτής θα δίνεται εντολή για να μπορεί να γράφει, να πληκτρολογεί αριθμούς τηλεφώνων κλπ.

Ήδη τα ειδησεογραφικά πρακτορεία κάνουν λόγο για τον πρώτο σοβαρό ανταγωνιστή της google και αυτό που είναι σίγουρο είναι πως πρέπει να ετοιμαζόμαστε για μια νέα ολοκαίνουργια γενιά “εξυπνων” κινητών τηλεφώνων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα