Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Συσσωρευμένα προβλήματα στα Νεροκούρου

» Κάτοικοι και επαγγελματίες  της περιοχής περιγράφουν στα “Χ.ν.”
τις δυσκολίες της καθημερινότητας

 

 

Αδέσποτα, οδικό δίκτυο, κακές υποδομές για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες, είναι τα βασικά προβλήματα που επισημαίνουν για την περιοχή των Νεροκούρου κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής. Μιλώντας στα “Χ.Ν.” οι άνθρωποι των Νεροκούρου μιλούν για τα ζητήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν.

«Δεν υπάρχει επαρκής σήμανση στο σημείο που βρισκόμαστε (σ.σ. οδοί Αγίας Αικατερίνης και Νεροκούρου), είναι και οι οδηγοί απρόσεκτοι και δεν σταματάνε και έχουμε συχνά ατυχήματα» λέει η κ. Χαρά επαγγελματίας της περιοχής. Η ίδια θα περίμενε να είναι καλύτερη η καθαριότητα σε όλη την περιοχή, ενώ ο Παναγιώτης επισημαίνει την κακή κατάσταση των δρόμων. «Το οδικό δίκτυο όλης της περιοχής δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα» τονίζει.
«Υπάρχει θέμα με την καθαριότητα, φταίει και ο κόσμος γιατί πετάει τα σκουπίδια όπου βρει. Στα υπόλοιπα θέματα εμείς που έχουμε μικρά παιδιά δεν έχουμε μια παιδική χαρά, αυτή που υπάρχει είναι ρημαγμένη, την έχουν διαλύσει, δεν μπορείς ούτε να αφήσεις τα παιδιά. Όσο για τα λίγα πεζοδρόμια που υπάρχουν και αυτά είναι κατειλημμένα από αυτοκίνητα» λέει ο Χρήστος, πατέρας δύο μικρών παιδιών και κάτοικος των Νεροκούρου.
Ο Γιάννης από τη μεριά του πιστεύει ότι «οι δρόμοι μας είναι σε κακή κατάσταση, πολλές λακκούβες, καθόλου πεζοδρόμια. Στα υπόλοιπα είμαστε καλά!».
Μια σειρά από ζητήματα των Νεροκούρου μας επισημαίνει η κ. Μαρία: «Οι παράλληλοι δρόμοι της Εθνικής είναι γεμάτοι σκουπίδια, μπάζα και άλλα υλικά. Η παιδική χαρά που έχουμε – η μοναδική – είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ υπάρχει και θέμα με τα αδέσποτα» .
Το τελευταίο απασχολεί και τον κ. Μπάμπη. «Έχουμε πάρα πολλά αδέσποτα και παρότι απευθυνόμαστε σε κάθε αρμόδιο και αναρμόδιο δεν βλέπουμε λύση» επισημαίνει, ο ίδιος παράλληλα σημειώνει την ανάγκη η αποχέτευση να επεκταθεί στην περιοχή, αλλά και να ενισχυθεί η αστυνόμευση.
«Από το Δημοτικό Σχολείο των Νεροκούρου για να πας προς τα πάνω ο δρόμος είναι αδιάβατος. Κατά την άποψη μου εκεί πρέπει να υπάρξει μια παρέμβαση» σημειώνει ο κ. Κώστας, ενώ η κ. «υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα στα Νεροκούρου, ζώντας καθημερινά εδώ το αντιμετωπίζουμε το θέμα και ανησυχούμε» αναφέρει η κ. Παγώνα.

 

Τα “Χανιώτικα νέα” ανοίγουν τον “φάκελο” γειτονιές της πόλης,και μέσα από μια σειρά ρεπορτάζ, δίνουν τον λόγο στους πολίτες, καταγράφοντας προβλήματα  που ζητούν λύση


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα