Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Σύσκεψη για τον κόμβο Μουρνιών

Ευρεία σύσκεψη για την τελική φάση της κατασκευής του «Συνδετήριου δρόμου του Κόμβου των Μουρνιών με την πόλη των Χανίων» πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «η σύσκεψη προκλήθηκε με πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ., κ. Άρη Παπαδογιάννη και σε αυτή συμμετείχε η αρμόδια Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ και οι επιβλέποντες μηχανικοί, το σύνολο των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων και αρχών [ Δήμος Χανίων, ΔΕΥΑΧ, ΔΕΔΔΗΕ, ΟΤΕ, Τμήμα Τροχαίας Χανίων], οι ανάδοχοι του έργου, καθώς και εκπρόσωποι των επιχειρηματιών της περιοχής. Βασικό της στόχο, είχε τον καλύτερο δυνατό συντονισμό, προκειμένου το έργο, παρά τις καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει στην κατασκευή του μέχρι σήμερα – λόγω των σημαντικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν – να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Στην διάρκεια της, έγινε γνωστό πως τις αμέσως επόμενες ημέρες, πρόκειται να τεθούν στην περιοχή, νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από την εφαρμογή των οποίων, θ’ αλλάξει επί της ουσίας, ο τρόπος «εισόδου» στην περιοχή. Το κυκλοφοριακό «βάρος», θα πέσει πλέον από την «είσοδο» της πόλης προς τον κόμβο, η οποία θα γίνεται από τις οδούς Σοφοκλή Βενιζέλου και Πλαστήρα και η έξοδος από την οδό Ζυμβρακάκηδων και Μουρνιών.

» Ο εκπαιδευτικός με την 20ετή συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική παρουσία, αποχαιρετά την πόλη μας και μιλά για την κοινωνία που γνώρισε

«Βασικός μας στόχος, με δεδομένο ότι οι προθεσμίες πλέον μας πιέζουν ασφυκτικά, παραμένει το έργο να ολοκληρωθεί με τις μικρότερες δυνατές καθυστερήσεις με αρτιότητα και ασφάλεια», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα