Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Σύσκεψη για το ΕΠΑΛ Κισσάμου

Σύσκεψη για το έργο ολοκλήρωσης της προσωρινής εγκατάστασης του ΕΠΑΛ Δήμου Κισσάμου, πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Περιφέρειας Κρήτης «Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, συζητήθηκαν τα οριστικά δεδομένα του έργου και ελήφθησαν οι τελικές αποφάσεις για την άμεση ολοκλήρωσή του.
Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, η Γενική Διευθύντρια Υποδομών Περιφέρειας Κρήτης κ. Ελένη Δοξάκη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Κισάμου κ. Γιώργος Χαχλάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κισάμου κ. Βασίλης Κουνδουράκης, η Προϊσταμένη του τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π.Ε. Χανίων κ. Ειρήνη Καλαϊτζάκη, ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριος Κουμάκης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κισάμου κ. Αις Αλαντίν και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας για την κατασκευή του έργου κ. Στέλιος Πετράκης.
Μετά την παρουσίαση της μελέτης εφαρμογής, η οποία περιλαμβάνει τις τροποποιήσεις που ζητήθηκαν από την διεύθυνση του ΕΠΑΛ Κισάμου αποφασίστηκε να υιοθετηθεί η προτεινόμενη βελτιωμένη λύση με την άμεση εξασφάλιση των απαιτούμενων συμπληρωματικών πιστώσεων, προκειμένου το έργο να γίνει περισσότερο αποδοτικό και λειτουργικό για τις ανάγκες των μαθητών και διδασκόντων.
Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε τον κ. Καλογερή και τις υπηρεσίες του για την κατανόηση της σημαντικότητας του έργου για την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στο ΕΠΑΛ Κισάμου»

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα