Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: “Ατυχής” η δήλωση Δρίτσα-Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».

 

Στο 60ο επεισόδιο, κάνουμε ποδηλατάδα στα Χανιά, προβληματίζομαστε για την διάβρωση και λέμε «ίσως αλλά… πώς;» για το άγαλμα του πρίγκηπα Γεωργίου στην Σούδα.

1 Comment

  1. Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αγνοούν ότι στην ελληνική κοινωνία υπάρχει μια μερίδα λαού που αποτελεί τον μεσαίο χώρο που δεν άγεται και φέρεται προβατοειδώς με κομματικά κρητήρια αλλά διατηρεί την αυτονομία της κρίσης και βούλησης της.Οι πολίτες αυτοί δεν συμπαθούν ούτε τους πολυφονιάδες που στρώνουν το διάβα τους με κορμιά αθώων,ούτε δηλώσεις τύπου “καλές είναι οι μολότωφ αρκεί να είσαι στην σωστή πλευρά” ούτε δηλώσεις τύπου “εγώ δεν ξέρω να σκότωσαν κάποιον οι μολότωφ” την στιγμή που στην Μαρφίν κάηκαν ζωντανοί εργαζόμενοι μεταξύ των οποίων και μία εγκυμονούσα.Επίσης στους πολίτες αυτούς δεν αρέσει το μπάχαλο στους δρόμους ,καθώς και το εμπόριο ναρκωτικών και οι καταστροφές στα ΑΕΙ και να καλούνται κατόπιν τα κορόϊδα να πληρώνουν με τους φόρους τους την αποκατάσταση των ζημιών,την στιγμή μάλιστα που η πατρίδα μας βαλόμενη από δύο θανάσιμους κινδύνους α) την επιδημία και β) τον ισλαμοφασιμό έχει τα εν λόγω χρήματα απόλυτη ανάγκη για την κάλυψη επειγόντων δαπανών…..

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες