Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Συνεργασία ΟΑΚ-ΕΤΒΑ για την παροχή νερού στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Νέα σημαντική συνεργασία για τον Ο.Α.Κ. με την ΕΤΒΑ Α.Ε. – Υπεγράφη τριετής σύμβαση συνεργασίας, για την παροχή νερού στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Μια σημαντική νέα συνεργασία, ξεκίνησε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, με την «ΕΤΒΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης που έγινε στην Αθήνα, στα γραφεία της ΕΤΒΑ, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη και τον ομόλογο του στην ΕΤΒΑ, κ. Αθανάσιο Ψαθά.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση, η ισχύς της οποίας είναι τριετής, ξεκινάει από 01 – 10 – 2022 και λήγει στις 30 – 09 – 2025, ενώ η υπογραφή της έγινε υπό την παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης και αφορά την παροχή νερού, για την κάλυψη του κόστους της διαχείρισης των Έργων Αποσελέμη. Το νερό δε, που θα προμηθεύεται η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, θα χρησιμοποιείται για την ύδρευση των εγκατεστημένων επιχειρήσεων στη Βιομηχανική Περιοχή [ΒΙ.ΠΕ] Ηρακλείου.

Όπως σημειώνεται σχετικά με τη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης «διαθέτει ένα ανεπτυγμένο δίκτυο υποδομών που φιλοξενεί μεγάλες βιομηχανικές μονάδες στο Ηράκλειο και μέσω της εν λόγω σύμβασης, θα εξασφαλίσει μέρος των αναγκών της σε νερό – έναν από τους σημαντικότερους και απαραίτητους πόρους εύρυθμης λειτουργίας των βιομηχανιών – από τα έργα Αποσελέμη που διαχειρίζεται ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ (ΟΑΚ Α.Ε.) και δύναται να εξασφαλίσουν συνεχή και αδιάλειπτη 24ωρη ροή νερού εξαιρετικής ποιότητας».

«Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, με την υπογραφή της σύμβασης με την ΕΤΒΑ, δεσμεύεται να διασφαλίζει για τα επόμενα τρία [3] χρόνια, με νερό άριστης ποιότητας, τις επιχειρήσεις που στεγάζονται στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης. Οι δυο φορείς, με τη συμφωνία αυτή, είναι στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουν από κοινού μια συνεργασία παραγωγική, ανταποκρινόμενοι, ο καθ΄ ένας από την δική του πλευρά, στις πραγματικές ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου του Ηρακλείου», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα