Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Συνεργασία ΟΑ Χανίων και “Ορίζοντα” για κοινές δράσεις

Εκτός από το αθλητικό μέρος ο ΟΑ Χανίων επεκτείνει τις δραστηριότητές του, με τη συνεργασία για κοινές δράσεις με τον “Ορίζοντα”, πιστοποιώντας όπως επισημαίνει τον ρόλο που διαδραματίζει στην πόλη και την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «στο πλαίσιο αυτό, το σωματείο μας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του εθελοντισμού μέσω δράσεων του αθλητισμού θα προσφέρει βοήθειες στον σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης “Ορίζοντας”, τα μέλη του οποίου βρέθηκαν στα γραφεία του ΟΑΧ. Αυτό που συζητήθηκε, είναι οι δράσεις που αναμένεται ν’ ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα και σε πρώτη φάση τα Χριστούγεννα.

«Είναι μεγάλη τιμή και αποτελεί ιδιαίτερη χαρά η συνεργασία που αναπτύσσουμε με τον σύλλογο “Ορίζοντας” διότι ο ΟΑ Χανίων πέραν από τον αθλητισμό θέλει ν’ ανοίξει τα φτερά του στον εθελοντισμό και σε άλλες κοινωνικές δράσεις, κάτι που το απαιτεί άλλωστε η 95χρονη ιστορία του», σημείωσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΑΧ, Παναγιώτης Τζινευράκης, προχωρώντας σε λεπτομέρειες για το πώς θα προχωρήσει η συνεργασία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. «Ξεκινάμε συνεργασία φιλανθρωπικού χαρακτήρα εν όψει των Χριστουγέννων, ωστόσο με την αδελφοποίηση που θα έχουμε θα επεκταθούμε σε όλη τη χρονιά, καθώς προτιθέμεθα τα τμήματα μας να υιοθετήσουν και μία δομή ξενώνα στην Αθήνα, κάνοντας τουρνουά και τα έσοδα να πηγαίνουν εκεί. Σε αυτές τις γιορτινές μέρες είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά να έχουμε μαζί μας στα γραφεία του συλλόγου μας τους ανθρώπους του “Ορίζοντα” οι οποίοι συν τοις άλλοις είναι και εξαιρετικοί πολίτες των Χανίων», επεσήμανε ο κ. Τζινευράκης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου “Ορίζοντας”, Μανώλης Αδοντάκης σημείωσε για τη συνεργασία με τον ΟΑΧ τα εξής: «Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο “Ορίζοντας” ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τον αθλητισμό και γι’ αυτό έχουμε προγράμματα “αθλητισμός και εθελοντισμός” όπου εθελοντές μας πάνε στα σχολεία και μιλούν για τον εθελοντισμό και τον αθλητισμό. Μας δόθηκε η ευκαιρία με την πρόταση του ΟΑ Χανίων και νομίζω ότι θα προχωρήσουμε σε πάρα πολλές δράσεις, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα