Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Συνεργασία Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων με το European Film Factory

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival ξεκινά συνεργασία με το European Film Factory.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «τόσο το European Film Factory όσο και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων γνωρίζουν καλά την σημασία της Ευρωπαϊκής διάστασης στις εκπαιδευτικές δράσεις και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που βρισκόμαστε σε θέση να δημοσιοποιήσουμε την συνεργασία αυτή και να δηλώσουμε την πρόθεσή μας να αναπτύξουμε από κοινού δράσεις και εκδηλώσεις!
Με βάση τα παραπάνω συνεργασία αυτή θα ενισχύσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τόσο με περιεχόμενο όσο και διεθνείς εμπειρίες.
Το European Film Factory είναι μία δωρεάν και ασφαλής πλατφόρμα για κινηματογραφική εκπαίδευση, διαθέσιμη σε 8 γλώσσες, για μαθητές από 11 έως 18 χρονών και εκπαιδευτικούς όλης της Ευρώπης. Το πρότζεκτ στοχεύει στην διερεύνηση και κατανόηση των ταινιών που έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ιστορία του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπο-προγράμματος MEDIA του Creative Europe, με επικεφαλής το Γαλλικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με το ARTE Educationκαι το European Schoolnet.
Το European Film Factory είναι μία νέα δράση που αναπτύσσεται σε ολόκληρη την Ευρώπη χάρη στην συνεργασία με διάφορους οργανισμούς.
Στην Ελλάδα, συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Κιν/φου Χανίων και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης».

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες