Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Συνέλευση για τα πρόστιμα από τον Σύλλογο Ενετικού Λιμένα “Ο Φάρος της πόλης”

Σε συνέλευση προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις του Συλλόγου Ενετικού Λιμένα “Ο Φάρος της πόλης” για τα πρόστιμα της Κτηματικής Εταιρείας καλεί το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά «η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ξεκίνησε την επίδοση πρωτοκόλλων καθορισμού αποζημίωσης χρήσης για τα έτη 2017 και 2018 προς τα καταστήματα (εστίασης και εμπορικά) επί της χερσαίας λιμενικής ζώνης στο Ενετικό Λιμάνι.

Τα πρώτα πρόστιμα που ήρθαν είναι από 16.000 έως και 58.000 ευρώ. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν επιδοθεί όλα τα πρόστιμα.

Τα πρόστιμα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη επαχθή πρόστιμα που επέβαλε το Λιμεναρχείο τα έτη αυτά, καθ’ υπόδειξίν του ΔΛΤΧ που επί προεδρίας Βλαχάκη και Βάμβουκα, αρνήθηκε να μας δώσει άδεια χρήσης των εξωτερικών χώρων που είχαμε για περισσότερα από 30 χρόνια.

Συνάδελφοι, πρέπει να ζητήσουμε δυνατά και ομόφωνα την άμεση παρέμβαση των βουλευτών της πόλης και του Δημάρχου Χανίων, υπό την εποπτεία του οποίου βρίσκεται το ΔΛΤΧ, ώστε να μην πληρώσουμε το ίδιο πρόστιμο 2 η φορά.

Προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας, σας καλούμε την Τρίτη 9/5 στις 15.00 στην αίθουσα του υπογείου του Επιμελητηρίου Χανίων.

Παρακαλούμε για την παρουσία όλων. Πρόκειται για θέμα ζωτικής σημασίας.

 

Σύλλογος Ενετικού Λιμένα

Ο Φάρος της πόλης»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα