Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Συνάντηση Βολουδάκη – Λιβανού

Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, είχε ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης.
Όπως αναφέρει ο κ. Βολουδάκης σε σχετική ενημέρωση κατά την διάρκεια της συνάντησης μεταξύ άλλων ζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα των Χανίων όπως «η ανάγκη ενίσχυσης της ορεινής κτηνοτροφίας, από την οποία εξαρτάται η ύπαρξη των ορεινών χωριών μας.
– τη διασφάλιση υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά των κηπευτικών, όπου σήμερα ολιγοπωλιακές καταστάσεις οδηγούν σε εξευτελιστικές τιμές παραγωγού.
– την ενίσχυση των νέων πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών, οι οποίοι λειτουργούν σε υγιή βάση, μακριά από παθογένειες του παρελθόντος. (Και οι οποίοι αξιοποιούν σήμερα παλιά συνεταιριστική περιουσία, ενοικιάζοντάς την από τους εκκαθαριστές)
– την ανάγκη αναθεώρησης του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να συμπεριλάβει και τις “δικές μας” ζημιές, όπως π.χ. τις απώλειες ζώων σε υψόμετρο άνω των 650 μέτρων, τις ζημιές από καύσωνα, κλπ.»

 

Στο 36ο επεισόδιο σχολιάζουμε τα γεγονότα απ’ τα Χανιά ως ττην Αμερική ενώ περιμένουμε όταν βγούμε από την καραντίνα να δούμε το παλιό λιμάνι των Χανίων χωρίς καλώδια της ΔΕΗ!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα