Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Συνάντηση Σακοράφα με σωματεία στην Πάτρα

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Πάτρα για τον δεύτερο αγώνα της σειράς Run Greece, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, αλλά και εκπροσώπους πολλών σωματείων της ευρύτερης περιοχής. Στη δίωρη συνάντηση, στην οποία συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν την περιοχή, η πρόεδρος της ομοσπονδίας άκουσε με προσοχή όλους τους παραβρισκόμενους και έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα τους. Παράλληλα η κ. Σακοράφα μίλησε διεξοδικά για τους επικείμενους στόχους της Ομοσπονδίας για την επόμενη απαιτητική χρονιά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη οι αντιπρόεδροι του ΣΕΓΑΣ Ιάκωβος Πετσούλας και Παναγιώτης Μελαχρινός όπως επίσης και το μέλος του συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Πέτρος Μαντάς.

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ Β. Πελοποννήσου στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη συνάντηση με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ αναφέρει μεταξύ άλλων: “Το Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου θέλει να ευχαριστήσει την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, για την επίσκεψη – συνάντηση στην πόλη μας και τις δηλώσεις της για την άψογη διοργάνωση του αγώνα, αλλά και για την άμεση ανταπόκριση της στα αιτήματά μας. Επίσης, ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των σωματείων που παραβρέθηκαν στη συνάντηση και συμμετείχαν στον εποικοδομητικό διάλογο”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα