Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Συνεργασία Δημάρχου Πλατανιά με Γερμανό Δήμαρχο

Στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων πραγματοποιήθηκε, συνάντηση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη με τον Γερμανό Δήμαρχο Dirk Hasenfuss της Πόλης Nieder-Olm της περιοχής Reinhessen,μετά από επιθυμία του.
​Ο Δήμαρχος στο καλωσόρισμα του αναφέρθηκε στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας , αλλά και στις δυνατότητες συνεργασίας στο τομέα του τουρισμού και της εμπορίας στα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα του τόπου μας.
​Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση αδελφοποίησης των δύο Δήμων προκειμένου να αναδειχθούν τα κοινά χαρακτηριστικά τους και να αναπτυχθεί η συνεργασία σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης δρ. Κων. Ζορμπάς καθόσον η ακαδημία φιλοξένησε τις προηγούμενες μέρες αποστολή από τον παραπάνω Δήμο στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος.
Επίσης στο τέλος της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή δώρων και όπου ο Δήμαρχος έδωσε αναμνηστικά δώρα από την επέτειο των 80 ετών της μάχης της Κρήτης και το λεύκωμα του Δήμου Πλατανιά “The essence of Crete”.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες