Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σύμβαση για επείγουσες εργασίες στο δρόμο Ρέθυμνο-Σπήλι

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 1,2 εκ. ευρώ για το οδικό έργο «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο δρόμο Ρέθυμνο-Σπήλι και συνδεόμενοι δρόμοι» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Κρήτης παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Αγ. Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Μανουσάκης, η διευθύντρια τεχνικών έργων Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένη Ρανουτσάκη και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΜΑΡΜΙ Α.Ε.» Μιχάλης Μαραγκάκης.
Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή ανέφερε, ότι, πρόκειται για ένα σημαντικό έργο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Αγ. Βασιλείου που με την ολοκλήρωση του θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στη περιοχή για τους οδηγούς.
Ο Δήμαρχος κ. Ταταράκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την διασφάλιση της χρηματοδότησης για την οδική παρέμβαση.
Οι εργασίες που προβλέπονται είναι κατασκευή τεχνικών έργων (τοιχίων αντιστήριξης με φρεατοπασσάλους, λιθορριπές, επενδεδυμένες τάφρους) για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων και καθιζήσεων, ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα