Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Συγκινητική στήριξη φορέων σε οικογένεια με σοβαρά οικονομικά & κοινωνικά ζητήματα

Ως πρότυπο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, χαρακτηρίζονται οι άμεσες ενέργειες στις οποίες προχώρησαν πρόσφατα συγκεκριμένοι φορείς των Χανίων, για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης των μελών μιας οικογένειας που βρίσκεται σε ανάγκη.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή ο Δήμος Χανίων «το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σούδας και το Σωματείο Αρωγής Αναξιοπαθούντων “ΠΑΓΚΟΙΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ”, προσέφεραν στήριξη σε οικογένεια, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά θέματα.
Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, επισημαίνει: “Με την κίνηση τους αυτή συνέβαλαν στο έργο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, που είναι αρμόδιο για την εφαρμογή των πολιτικών κοινωνικής προστασίας των κατοίκων του Δήμου Χανίων. Οι άμεσες ενέργειες, που έγιναν από τους συγκεκριμένους φορείς για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης οικογένειας, που βρισκόταν σε ανάγκη, χρήζουν συγχαρητηρίων, αποτελώντας πρότυπο συμπεριφοράς για όλους μας”».

 

Στο 3ο επεισόδιο, καλωσορίζουμε και επίσημα το καλοκαίρι με τραυματισμούς σε παραλίες, κάνουμε… τζετ σκι στον Μπάλο και αναζητούμε μονοπάτι για τα Σεϊταν Λιμάνια.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα