Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Στους δρόμους κατεβαίνουν και οι αγρότες των Χανίων

Στους δρόμους κατεβαίνουν οι αγρότες των Χανίων διαμαρτυρόμενοι για την φορολόγηση του αγροτικού εισοδήματος, την αύξηση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια, την επιβολή ΕΝΦΙΑ σε χωράφια και τον τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων την ερχόμενη Τετάρτη στις 11 το πρωί πραγματοποιείται παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων, τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Ν. Χανίων, τους Αγροτικούς Συλλόγους Μεσκλών, Παλαιών Ρουμάτων, Κάινας, Γαβαλοχωρίου, πρώην Δήμου Αρμένων, Μυθήμνης.
Κάλεσμα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, απηύθυναν σήμερα οι διοργανωτές κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Εργατικό κέντρο Χανίων.
Όπως έκαναν γνωστό, θα συντονίσυν τους αγώνες τους με τους αγροκτηνοτρόφους όλης της Ελλάδας συμμετέχοντας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας όπου θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική- αγροτική σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων της Αγροτιάς.
Μάλιστα δήλωσαν αποφασισμένοι – σε περίπτωση που αποφασιστούν μπλόκα στην υπόλοιπη Ελλάδα- να στήσουν μπλόκα και στους δρόμους του Ν. Χανίων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα