Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Στον Jacquemus το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων

Ο Simon Porte Jacquemus τιμήθηκε με το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Το παράσημο απονέμεται σε προσωπικότητες που διακρίνονται για το δημιουργικό τους έργο στον καλλιτεχνικό ή λογοτεχνικό τομέα ή για τη συμβολή τους στην ανάδειξη των Τεχνών και των Γραμμάτων στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο».

«Απόψε οι σκέψεις μου είναι με τη Βαλερί. “Όταν έχασα τη μητέρα μου σε ηλικία 18 ετών”. Πόσες φορές έχω επαναλάβει αυτή τη φράση στον Τύπο, στην τηλεόραση και στις ομάδες μου;…. Μετά το σχολείο, αποφάσισες ότι δεν πάει άλλο. Μου είπες: “Δεν μπορείς να δεις ότι είσαι διαφορετικός, αυτή είναι η δύναμή σου”. Είχες δίκιο» ανέφερε ο 34χρονος Γάλλος σχεδιαστής μόδας, η νεότερης ηλικίας προσωπικότητα, στην οποία απονέμεται το παράσημο.

O Jacquemus παρέλαβε την τιμητική διάκριση από την αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ σε τελετή παρασημοφόρησης στις 2 Μαρτίου στην έδρα του οίκου του, στο Παρίσι και αξιοποίησε την ευκαιρία για να υπογραμμίσει τη σημασία της καλλιέργειας και ενθάρρυνσης των αναδυόμενων ταλέντων στη βιομηχανία της μόδας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα