Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων ο ΟΑΧ

Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, βρέθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα το ΔΣ του ΟΑ Χανίων, με θέμα συζήτησης την αποκατάσταση του φωτισμού στις εγκαταστάσεις Αντισφαίρισης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος, Παναγιώτης Τζινευράκης, η γενική γραμματέας, Κική Ερηνάκη και ο ταμίας, Μάκης Μπολάκης. Σκοπός τους ήταν να ευχαριστήσουν από κοντά τον κ. Καλογερή, διότι χάρη σε δικές του ενέργειες τακτοποιήθηκε ένα ζήτημα που απασχολούσε τα τελευταία αρκετά χρόνια τον ΟΑΧ και είχε να κάνει με τον φωτισμό στις εγκαταστάσεις της Αντισφαίρισης. Μάλιστα, ο νέος φωτισμός έχει δώσει μία εντελώς άλλη διάσταση πλέον στα γήπεδα, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να ευχαριστιούνται πραγματικά τις προπονήσεις ή τους αγώνες τους, διότι διεξάγονται σε ένα πλήρες φωτισμένο τερέν.

Παράλληλα, τα στελέχη του ΟΑΧ ευχαρίστησαν τον κ. Καλογερή για την παρουσία του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πύρρου Δήμα και της δημιουργίας του τμήματος άρσης βαρών.

Στον κ. Καλογερή τονίστηκαν τέλος οι προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση να αναδομήσει συνολικά τον Ομιλο, με εκ των βασικών στόχων να είναι η αναβάθμιση τόσο των γηπέδων όσο και των λοιπών εγκαταστάσεων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα