Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Στο ράφι…

Προφανέστατα και η συμφωνία του Eurogroup, είναι μια συμφωνία – ορόσημο. «Η Ελλάδα μπορεί, αλλά δεν μπορεί τελείως μόνη».
Οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί εγγυώνται την έξοδο στις Αγορές. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη, αλλά δεν είναι και αυτάρκης να επιλέξει κάποια πολιτική που θα κάνει μετά τον Αύγουστο.
Σαφέστατα και θα λάβει ακόμη, μια δόση – μαμούθ. Σαφέστατα όλα, από δω και κάτω θα συμβούν υπό την εμφανή παρουσία των θεσμών. Σαφέστατα και η Ελλάδα, όμως, μπορεί να δοκιμάσει τα νερά στις Αγορές”.
Το “μαξιλάρι ασφαλείας” το επιτρέπει αυτό, και η διακριτική παρουσία του Δ.Ν.Τ. Μην αυταπατάστε.
Η Ελλάδα πρέπει να είναι “τακτοποιημένη στο ράφι”. Να μην απασχολήσει εφεξής το Eurogroup.
Αυτό είναι το διακύβευμα και για τις δύο πλευρές…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Αξιότιμε κύριε,στο πολύ κατατοπιστικό άρθρο σας ,επιτρέψτε μου να συμπληρώσω ότι παρακολουθώντας την ειδησεογραφία στην Ευρώπη δεν υπάρχει κυβέρνηση που θα πήγαινε στο κοινοβούλιο της να ζητήση έγκριση για βοήθεια στην χώρα μας και να μήν αντιμετώπιζε πρόβλημα ύπαρξης.Εξ΄άλλου αυτό τον καιρό το ζήτημα που πιέζει είναι το μεταναστευτικό που απειλεί όχι μόνο τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Γερμανία αλλά και την συνοχή ολόκληρης της ΕΕ.Μέσα σ΄αυτό το κλίμα έντασης το ελληνικό οικονομικό ζήτημα αντιμετωπίζεται θα λέγαμε μ΄ένα τρόπο,ότι πήρατε πήρατε,ελπίζουμε να μάθατε το μάθημά σας, άντε στο καλό και προσοχή στο δρόμο προς την “αγκάλη” των αγορών….Με εκτίμηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα