Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Στις 9/12 εκδικάζεται η υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έστειλε κλήσεις για εκδίκαση με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των εμπλεκομένων ΠΑΕ της υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, μετά από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στις 10 Ιουλίου, το Ανώτατο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (CAS) είχε αποφανθεί πως αρμόδια να εκδικάσει την απόφαση είναι η Επιτροπή Εφέσεων και όχι η ΕΕΑ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων την ερχόμενη Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ».

 

Στο 13ο επεισόδιο, συζητάμε για τις αλλαγές στον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου Χανίων τιμάμε διαδικτυακά την επέτειο της ένωσης της Κρήτης, μιλάμε για τα Χανιά του πρωταθλητισμού και της αλληλεγγύης και…ονειρευόμαστε το Λονδίνο.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες